Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Lukkoseppämestarin hyväksymät tuotteet helposti ja turvallisesti

Tutustu tuotevalikoimaamme

Valikoimamme tuotteet on koostettu tuotteista joita myös ammattilaiset, kuten lukkosepät ja ovitehtaatkin käyttävät

 

Meiltä löydät tuotteet niin rikkinäisen lukkorungon tilalle, lukkosylinterit ja ovenkahvat uuteen omakotitaloosi, riippulukot lukintaan, polkupyörän lukot, ovistopparit, kuin muutkin avaamiseen, sulkemiseen, aukipitämiseen ja lukintaan liittyvät tuotteet. Tuotteessa oleva merkki ei läheskään aina kerro sen laadusta saati anna oikeutta korkeaan hintaan. Tästä syystä kauppaamme on valikoitu puolueettomasti tuotteita maailman eri kolkista ja eri merkeiltä. Kaikki verkkokauppamme tuotteet on Lukkoseppämestarimme testaamia ja hyväksymiä, joten voit olla varma että olet turvallisissa käsissä. Meiltä saat myös asiantuntevaa apua mikäli ostit tuotteen, jonka valinta tai asentaminen ei mennytkään kuin hissimusiikilla varustetuissa opetusvideoissa. Valikoimaamme on pääsääntöisesti valittu tuotteita, jotka on mahdollisimman helppo asentaa perustyökaluilla ja -taidoilla.

Olemme kotisivuillemme koonneet tietoa edustamistamme ja valmistuttamistamme tuotteistamme, sekä pyrkineet lisäämään mahdollisimman paljon informaatiota niin itse tuotteista, kuin niiden käytöstäkin. Sivustolla voit tutustua tuotteisiimme ja edustamiimme merkkeihin.


 

Asiakkaille räätälöityjä tuotteita emme sivustoilla näytä, tai niistä mainitse koska ne valmistetaan monesti yhteistyökumppaniemme omien suunnitelmien ja tarpeiden pohjalta. Niistä saat tietää vain tilaamalla itse, tai kutsumalla kylään. Olemme kovia höpöttämään, joten laita kahvi tippumaan, olemme kohta siellä.

 

Mikäli etsit tuotetta täysin yksilölliseen tarpeeseesi, tai haluat että olemassa olevasta tuotteesta räätälöidään sinulle uusi ”facelift”, voimme toteuttaa suunnitelmasi valmiiksi tuotteeksi ja maahantuoda sitä käyttöösi. Multihelan valikoima ei lopu siis pelkkään katalogiin, jota meillä ei itse asiassa olekaan, vaan jos tarvitset tuotteita joita et löydä, tai tiedät että niitä ei ole edes olemassa, me selvitämme puolestasi miten, mistä, millä aikataululla ja mihin hintaan niitä saa. Sen voimme taata että kaikkia saa kunhan vain jaksaa kaivaa, tai näkee hieman vaivaa.

Tavataan, kun kuljetaan. Avataan ja suljetaan.