Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

ABUS BRAVUS 2000 AVAINPESÄ

ABUS BRAVUS 2000 umpioven avainpesä

alk. 119,95 

Tuotekuvaus

Umpioven avainpesä ABUS BRAVUS 2000. Toteutettu tappihaittatekniikalla.

Avainpatentti on voimassa vuoteen 2030 ja avaimissa on käytännössä ikuinen mallisuoja. Tämä tarkoittaa sitä, että lisäavaimia voi valmistaa ainoastaan valtuutettu avaintenvalmistaja (Multihela Oy). Lisäavainten teettäminen vaatii aina tilausoikeuden, eli näissä yksittäislukitustuoteissa se tarkoittaa avainturvakortin esittämistä (toimitetaan mukana).

ABUS BRAVUS 2000:n symmetristä avainta käytetään avainpesässä vaakatasossa. Voit käyttää avainta kumminkin päin, sillä ei ole väliä, mutta normaalista poiketen avainkanava on vaakatasoinen.

Vaakatasoinen avainkanava mahdollistaa ergonomisemman käytön, koska avainta käytettäessä käden ranne on luonnollisemmassa asennossa ja siihen saa vaivattomammin enemmän voimaa.

Valikoimassa on yksittäiset avainpesät, jotka toimivat omilla avaimillaan.

Lisäksi valikoimasta löytyy ns. samankeskeisiä (KA) avainpesiä, jotka on sarjoitettu kaikki samoille avaimille.

Mikäli haluat jonkun avainpesän eri värillä, kuin muut tilaamasi samankeskeiset avainpesät, valitse samankeskeisten avainpesien lisäksi lisäksi malli ”Avainpesä sarjoitettuna edellisten mukaisesti”. Tällöin kyseinen avainpesä sarjoitetaan samaan sarjaan muiden avainpesien kanssa.

Koska avainpesät on kutakuinkin keskenään saman hintaisia, voit myös jättää toiveesi tilauksen lisätietoja kenttään.

Kuvan PREEMIO 117/19 painike ei sisälly avainpesään.

Värivaihtoehto

Kirkas kromi (Cr), Satiinikromattu / Hopeanharmaa (SCr)

Sarjoitus

2 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, 3 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, 4 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, 5 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, 6 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, 7 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, 8 avainpesää sarjoitettu samoille avaimille, Avainpesä sarjoitettuna edellisten mukaisesti, Yksittäinen avainpesä