Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

AVAINAIHIO ABUS XPLUS

Avainaihio ABUS XPLUS

15,00 

Varasto loppu

Tuotekuvaus

ABUS XPLUS AVAINAIHIO

Silloin kun ei ole aikaa odotella valmiiksi jyrsittyä avainta 3-4 viikkoa, niin yksi vaihtoehto on ostaa pelkkä avainaihio ja mennä sen kanssa esim. avainkopioita tekevään suutariin, joka valmistaa siitä toimivan avaimen.

ABUS XPLUS avaimen jyrsintä vaatii jo sen verran erikoisemmat koneet, että ihan joka suutari ei kykene toimivaa kopiota valmistamaan. Suosittelemme toisin sanoen ensin etsimään suutarin tai lukkoliikkeen, joka osaa ja/tai kykenee kopion valmistamaan, jonka jälkeen klikkaat tuotteen ostoskoriin.

Avaimesta kopion tekevälle taholle tarvitset mukaan toimivan avaimen (kopioitava) ja avainaihion joka jyrsitään vastaamaan olemassa olevaa avainta.

Avainkopion onnistuminen on täysin riippuvainen suutarin ammattitaidosta, joten Multihela Oy / lukko.fi ei vastaa väärin tai huonosti jyrsittyjen avainaihioiden toimivuudesta.

Olemme itse testanneet avainaihioiden soveltuvuuden suutareiden palveluihin soveltuviksi, joten osaavissa käsissä ja asianmukaisilla laitteilla kopionti on täysin mahdollista.

Tuotekuva on jyrsitystä avaimesta.

ABUS XPLUS avaimen pää on terävämpi, kuin ABUS PLUS avaimen. ABUS XPLUS avainturvakortissa myös lukee ABUS XPLUS, jonka lisäksi koodissa on numerosarjan edesä kirjain X.

Malli

ABUS XPLUS avainaihio (jyrsimätön)