Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

VS2000 OVEN RULLASULJIN

DICTATOR rullasuljin VS2000

alk. 174,95 

Tuotekuvaus

DICTATOR rullasuljin VS2000. Suomessa ammattilaisten eniten käyttämä täsykoteloitu malli. Ovensuljin joka viimeistelee oven sulkemisen kun oven painaa kiinni.

Suomessa tällainen suljin tunnetaan tuttavallisemmin ”Ovimikkona”. Rullasulkijoita löytyy paljon sairaaloista, hisseistä ja kohteista joissa ovet halutaan pitää tarvittaessa auki, mutta suljettaessa huolehtia varmasta automaattisesta oven salpautumisesta.

Toimii myös erittäin hyvin ovissa joita ei pelkällä tavallisella ovensulkijalla saada suljettua esim. suuren tiivistepaineen takia.

Tuote voidaan asentaa myös vaakaan oviympäristön mukaisesti valitulla asennuslevyllä.

Vomakkuuksista

50 N:n versio on rullasulkijoista eniten myyty malli, koska sulkee isommankin oven, mikäli ovi salpautuu hyvin. Rullasuljin ei myöskään liikaa vastusta avaamista, joten siitä ei tule sanomista.

80 N:n versio on tarkoitettu oviin, jotka salpautuvat hiemnan huonommin, ovat raskaampia tai joita puskee esim. ylipaine toiselta puolelta. Voimakkuuden vastapainona on se, että on raskaampi myös avata, joka joillekin käyttäjäryhmille on kynnyskysymys

115 N:n versio on tarkoitettu vaikeasti saplautuviin tai huomattavasti raskaampiin oviin, tai oviin joiden takana on huomattava ylipaine. Malli vastustaa avaamista jo sen verran, että ei suositella päivittäiseen käyttöön.

Voimakkuus (N/EN)

50 N, 80 N, 115 N

Säädettävyys

Säädettävä sulkeutumisnopeus. Voidaan asentaa myös vaakatasoon.

Pintakäsittely

Kirkas / Kromattu (Cr)