Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

LAPSITURVANUPPI KIDLOC

KIDLOC lapsiturvanuppi

49,50 

Tuotekuvaus

Painikkeen tilalle asennettava lapsiturvanuppi, Locinox KIDLOC. Vaikeuttaa lemmikkien, lasten, muistisairaiden yms. oven avaamista.

Mitoituksestaan johtuen, tuote saattaa tarvita aputarvikkeita, kuten peite- ja/tai sovitelevyjä yms. silloin, kun tuote asennetaan olemassa olevan painikkeen tilalle, tai käytetään ovessa, jossa on jo painikevaraukset (reikä) valmiina. Osaava asentaja, tai kotinikkari voi myös purkaa ovessa olemassa olevan painikkeen ja käyttää siitä painikekilven ja asennustarvikkeet. Tällöin lopputuloksesta tulee siisti ja vastaa tilan muiden ovien ulkonäköä.

Tuote on kehitetty käytettävän uima-allasosastojen porteissa ja ovissa.  Tuotetta käytettäessä on huomioitava, että se oleellisesti vaikeuttaa tilasta poistumista. Tästä syystä esim. kotikäytössä tuotteen ostaja vastaa itse asianmukaisesta turvallisuudesta. Multihela Oy ei vastaa tuotteen käytöstä johtuvista vaaratilanteista tai niistä aiheituneista haitoista. Tilasta tulisi aina pystyä poistumaan esim. tulipalotilanteissa ilman avainta tai liiallista vaikeutta.

Painikekara

Karan koko on 8x8x90 mm. Vakiokaran tilalla voidaan käyttää myös ovessa jo olevaa painikekaraa, kunhan siinä on halkio tms. mekaaninen lukintamahdollisuus.

Materiaali

Ruostumaton teräs, Alumiini, teräs ja muovi.