Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

19.7.2023

Epäoodi avaimille

Avaimet, ne kapistukset ja tekniikka niiden ympärillä, jotka on mua innoittaneet ja mahdollistaneet yli kymmenen vuoden yrittämisen ja yli kahdenkymmenen vuoden menestyksekkään puuhailun.

Mä en tykkää avaimista, kun puhutaan avaimesta monikossa.

Avaimet menee jatkoon tekniikkana, koska hyvin varjeltu mekaaninen avainlukitus on mielestäni se kaikkein turvallisin valinta. Pesee turvallisuudessa heittämällä kaikki ”älykkäät” elektroniset ratkaisut.

Avainnippuna taskussa, kasana laukussa, roikkumassa vyöllä, ehdottomasti ei jatkoon.

Mun onneksi tekniikka mahdollistaa nykyään lukitusten operoimisen monella eri tavalla, elektronisesti ilman avaimia, tai mekaanisesti, mutta vähemmällä määrällä erilaisia avaimia.
Voit avata lukkosi vaikka biometrisesti sormenjäljellä (itselläni käytössä), kätevästi koodilla, älykkäästi mobiililaitteella, tai hiukan yksinkertaisemmin samalla avaimella, kuin jonkun muunkin lukon. Tämä ei koske pelkästään kodin lukitustuotteita, vaan voidaan hyödyntää täysimääräisesti myös vapaa-ajan lukinnassa.

Nyt lämpimillä keleillä, kun polkupyörä on taas kaivettu kellarista ja vene on laskettu vesille, pidä mielessä että vähemmälläkin pärjää. Turvallisuudesta ei tarvitse tinkiä, avainmäärästä voit.

Esimerkiksi sähköpyörän akkukotelon ABUS lukon avaimelle voidaan valmistaa lukitusketjuja, vaijerilukkoja, riippulukkoja, runkolukkoja, u-lukkoja yms. ABUS YourPlus tuotteita.

Yksi avain, monta kohdetta. Ei se määrä, vaan se…