Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

5.7.2023

Merkki maksaa, laatu ei

Päätin karistaa haitat taskuistani ja lähdin hyvän matkaa reilu kymmenen vuotta sitten taistelemaan jättiläisiä vastaan ryhtymällä tarjoamaan ammattilaisille kustannustehokkaampia vaihtoehtoja, laadusta kuitenkaan liikaa tinkimättä.

Jätin lukkoliikemaailman taakseni ja aloin maahantuomaan tuotteita ympäri maapalloa. Siis kaikkia muita ja muun merkkisiä tuotteita, kuin oli siihen asti totuttu täällä Pohjoisen perukoilla näkemään.

Ilkeämieliset puhuvat kilpailevien vaihtoehtotuotteiden valmistamisesta kopioimisena. Olen kuullut puhuttavan myös ”Kiinalaisesta paskasta”. Itse suosin mieluummin nuorisoslangista sanaa Dupe, joka tarkoittaa edullisempaa vaihtoehtoa, tai duplikaattia. Kustannustehokkaampi versio yleisesti käytetystä tai hinnaltaan arvokkaammasta tuotteesta.

Tuotteen kopiointi on laillisesti mahdollista ainoastaan silloin, kun alkuperäisessä tuotteessa ei ole enää mallisuojat ja patentit voimassa. Tätä joudutaan monesti odottamaan reilu parikymmentä vuottakin. Mikäli kärsivällisyys tai uran pituus ei moiseen odotteluun riitä, on kyseessä oman suunnittelun tulos, jossa vältetään mallin kopioimista ja jossa joudutaan innovoimaan uusia toiminnallisuuksia patentoitujen korvaamiseksi.

Tuotteen muu kuin kotimainen alkuperä ei tee tuotteesta automaattisesti heikkolaatuista halpaa jöötiä. Ei laadun tarvitse kuolla, tai turvallisuuden kärsiä, vaikka tuotteita ei kotimaassa valmisteakaan, tai jos tuotteista ei brändi-logoa löydykään.

Dupe mahdollistaa ammattilaisille suunniteltujen, ammattilaisten käyttämien ja ammattilaatuisten tuotteiden myymisen lompakkoystävälliseen hintaan muillekin.

Kaikki myymämme tuotteet on hyväksytty Lukkoseppämestarimme toimesta valikoimaamme, oli kyseessä sitten maahantuotu vaihtohtoinen tuote, tai kotimaassa valmistettu merkkituote.

Tuotteillamme, merkistä tai valmistuspaikasta riippumatta on myös yhtäläiset tuotetakuut.

Olet siis oikeassa paikassa. Meiltä löydät rehellisesti vastaavia / vaihtoehtoisia / kustannustehokkaampia / dupe tuotteita, mutta ei Kiinalaista paskaa.
Meiltä löydät toki kustannustehokkaaseen hintaan myös ne brändi-tuotteet, koska ne on todistetusti laadukkaita myös ja niitä(kin) kehtaa ilman muuta myydä.