Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

ABUS B2L 457-2 LUKKOSYLINTERI

ABUS B2L 457-2 Skandinaavinen ovaali lukkosylinteri

alk. 99,95 

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotekuvaus

ABUS B2L 457-2 Skandinaavinen ovaali lukkosylinteri.

Tämä tuote on pelkkä lukkosylinteri, joka on tarkoitettu olemassa olevan ovaalin lukkosylinterin tilalle. Tuote ei siis sisällä asennustarvikkeita, helarengasta, eikä vääntönuppia.

Tuote voidaan ostaa sellaisenaan, jolloin tuotteena on varastosarjainen (KD) lukkosylinteri kolmella (3) avaimella. Tällöin avaimet toimivat ainoastaan tähän lukkosylinteriin.

Tuote voidaan sarjoittaa olemassa olevaan varastosarjaiseen sarjaan (KA), tällöin lukkosylinteri ei sisällä avaimia, mutta avautuu olemassa olevilla avaimilla.

Tuote voidaan sarjoittaa olemassa olevaan lukostoon (MK) esim. korvaavaksi pesäksi silloin kun avaimia on kadonnut. Tällöin lukkosylinteri sisältää kolme (3) avainta, joiden aukaisut on samat, kuin aikaisemmillakin avaimilla ja avainpesä avautuu mm. yleisavaimella mikäli sellainen on lukostoon määritetty.

Varastosarjainen (KD) malli ei tarvitse sen enempiä lisätietoja tilaukseen, vaan lähetetään sellaisenaan.

Tilattaessa samankeskeisiä (KA) tai yleisavainsarjaisia (MK) malleja tulee tilauksessa mainita avainturvakortin / lukostokortin numero. Numeron voi syöttää siirryttäessä kassalle kohtaan ”Tilauksen kommentit (valinnainen)”. Lukostosarjaisissa tilauksissa tulee lisäksi antaa tilattavan avaimen numero joko lukituskaaviosta, tai suoraan avaimesta.

Avainturvakortin numero on avaintyypeittäin seuraavanlainen:

ABUS BRAVUS varastosarjainen (KD) ja samankeskeinen (KA): B2001234, ja avaimessa on sama leimaus.

ABUS BRAVUS yleisavainsarjainen (MK): 2358R, ja avaimessa on leimauksena 2358R/5, jossa viimeinen numero tarkoittaa avaimen sijoitusnumeroa.

 

HUOM! Lisäksi osoitteeseen multihela@multihela.fi tulee lähettää kuva avainturvakortista, sekä avainten toimitusosoite ja perusyhteystiedot.

 

Avainturvakortin kuvalla todennetaan tilaajan tilausoikeus. Tilaamalla sarjoitetun avainpesän, sitoudut ostamaan kyseiset tuotteet. Kaikki sarjoitetut tuotteet on asiakkaalle räätälöytyjä tuotteita, joten niillä ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta (KSL 6:16 § mittatilaustuote). Asiakas vastaa siitä että annetut tiedot on oikein.

Arvioitu sarjoitettavien tuotteiden toimitusaika on n. 3-viikkoa tilauksesta.

– Toimitusajat saattavat tuotantoteknisistä, sekä tehtaiden kulloinkin käytettävissä olevista resursseista johtuen muuttua ja venyä ennakoitua pidemmiksi.
– Tuotteet toimitetaan valittuun noutopisteeseen.
– LUKKO.FI ei vastaa mahdollisten avaintoimitusten aikataulumuutosten aiheuttamista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

Sarjoitus

Varastosarjainen (KD), Samankeskeinen (KA), Yleisavainsarjainen (MK)