Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

R1400 OVEN RULLASULJIN

R1400 DICTATOR rullasuljin

164,95 

Tuotekuvaus

DICTATOR rullasuljin R1400 (”door damper”). Perinteinen malli, joka voidaan asentaa sekä pystyyn, että vaakaan. Ovensuljin joka viimeistelee oven sulkemisen kun oven painaa kiinni. Suomessa tällainen suljin tunnetaan tuttavallisemmin ”Ovimikkona”. Rullasulkijoita löytyy paljon sairaaloista, hisseistä ja kohteista joissa ovet halutaan pitää tarvittaessa auki, mutta suljettaessa huolehtia varmasta automaattisesta oven salpautumisesta. Toimii myös erittäin hyvin ovissa joita ei pelkällä tavallisella ovensulkijalla saada suljettua esim. suuren tiivistepaineen takia. R1400 malli asennetaan oven sulkeutumispuolelle, eli Suomessa oven sisäpuolelle. Suurin osa rullasulkijoista asennetaan normaalisti oven avautumispuolelle, eli käytävän puolelle.

Rullasulkijoiden voimakkuuksista:

20 N:n versio soveltuu käytettäväksi kevyissä sisäovissa.

50 N:n versio on rullasulkijoista eniten myyty malli, koska sulkee isommankin oven, mikäli ovi salpautuu hyvin. Rullasuljin ei myöskään liikaa vastusta avaamista, joten siitä ei tule sanomista.

80 N:n versio on tarkoitettu oviin, jotka salpautuvat hiemnan huonommin, ovat raskaampia tai joita puskee esim. ylipaine toiselta puolelta. Voimakkuuden vastapainona on se, että on huomattavasti raskaampi myös avata, joka joillekin käyttäjäryhmille on kynnyskysymys.

115 N:n versio on tarkoitettu vaikesti saplautuviin tai huomattavasti raskaampiin oviin, tai oviin joiden takana on huomattava ylipaine. Malli vastustaa avaamista jo sen verran, että heikoimmilta tulee palautetta.

Voimakkuus (N/EN)

20 N, 50 N, 80 N

Säädöt

Säädettävä sulkeutumisnopeus

Asennus

Voidaan asentaa vaakaan, ns. horisontaaliasennus, tai pystyyn. Asennetaan oven sulkeutumispuolelle, eli oven sisäpuolelle.