Lukkokauppaa vuodesta 2007

100 %:sti Suomalainen verkkokauppa

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Z1000 OVEN RULLASULJIN

Z1000 DICTATOR rullasuljin

124,95 

Tuotekuvaus

DICTATOR rullasuljin Z1000 (”door damper”). Perinteinen riisuttu malli, joka voidaan asentaa sekä pystyyn, että vaakaan. Ovensuljin joka viimeistelee oven sulkemisen kun oven painaa kiinni. Suomessa tällainen suljin tunnetaan tuttavallisemmin ”Ovimikkona”. Rullasulkijoita löytyy paljon sairaaloista, hisseistä ja kohteista joissa ovet halutaan pitää tarvittaessa auki, mutta suljettaessa huolehtia varmasta automaattisesta oven salpautumisesta. Toimii myös erittäin hyvin ovissa joita ei pelkällä tavallisella ovensulkijalla saada suljettua esim. suuren tiivistepaineen takia.

Vomakkuuksista

20 N:n versio soveltuu käytettäväksi kevyessä sisäovessa, muussa kevyessä ovessa, tai erittäin helposti sulkeutuvassa ovessa.

50 N:n versio on rullasulkijoista eniten myyty malli, koska sulkee isommankin oven, mikäli ovi salpautuu hyvin. Rullasuljin ei myöskään liikaa vastusta avaamista, joten siitä ei tule sanomista.

80 N:n versio on tarkoitettu oviin, jotka salpautuvat hiemnan huonommin, ovat raskaampia tai joita puskee esim. ylipaine toiselta puolelta. Voimakkuuden vastapainona on se, että on raskaampi myös avata, joka joillekin käyttäjäryhmille on kynnyskysymys.

115 N:n versio on tarkoitettu vaikeasti saplautuviin tai huomattavasti raskaampiin oviin, tai oviin joiden takana on huomattava ylipaine. Malli vastustaa avaamista jo sen verran, että ei suositella päivittäiseen käyttöön.

Vakiomalliset rullasulkijat toimitetaan koukulla 1009, joka soveltuu oviympäristöihin joissa oven ja karmin pinta ovat lähes samassa tasossa.

Voimakkuus (N/EN)

20 N, 50 N, 80 N

Ominaisuus

Säädettävä sulkeutumisnopeus

Väri

Sinkitty